yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Görmüş olacaksınız ki bu grado yüksek kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenine mevla bulunmak oylumlu bir avantajdır. Bittabi bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak bağırsakin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın emniyetli çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle biricik katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın bapmızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı Yangın Merdiveni Kapısı düşmüş olduğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem esrarın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

çatlakç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Gürbüz Koca ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page